IMPRESUM

MINIMAL YOGA® je registrovana robno-uslužna marka kod Zavoda za intelektualnu svojinu Evropske Unije.

Osnivač i vlasnik:

Mihailo Kotarac | Nachodstr. 18 | DE – 10779 Berlin

Kontakt:

Telefon: 0049 177 288 42 31

Email: mihailokotarac@gmail.com

Pravila korišćenja

Dobrodošli na zvanični MINIMAL YOGA sajt . Korišćenjem bilo kog dela sajta podrazumeva se da automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja kao i da ste upoznati sa istim, te da ih razumete u celosti. Sajt se ne sme se koristiti u nezakonite svrhe kao ni za promovisanje istih.

Pravo promene sadržaja

Osnivač i izdavač zadržava pravo promene kreiranog sadržaja.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na MINIMAL YOGA sajtu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u bilo koje svrhe bez izričitog pristanka osnivača, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta osnivaču ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na MINIMAL YOGA sajtu povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Fotografije i grafička rešenja imaju isključivo ilustrativnu namenu i ne mogu se koristiti za dalju distribuciju u komercijalne svrhe.

Linkovi

Osnivač objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i osnivač se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

MINIMAL YOGA sajt sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Osnivač nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Pristup MINIMAL YOGA sajtu i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Pravila komentarisanja:

Neophodno je popuniti polja obeležena zvezdicom. Osnivač zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji prezentacije putem mejla.

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi osnivača.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka i cookies

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića molim vas da pogledate našu politiku privatnosti

Izmene uslova korišćenja

Osnivač zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama osnivač može obavestiti korisnike putem e-mejla ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na MINIMAL YOGA sajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Fotografije: Ady April

Scroll to top